петък, 18 май 2018 г.

Паячета от кремвирши

Една рецепта, нездравословна, но пък вкусна и забавна. За по-малките може да са паячета, а за по-големите дори и вируси:) Идеално пасва и за партита, и рожденни дни. Рецептата е лесна. Трябват само кремвиршчета, колкото се може по-малки. Спагети, трябва да се начупят на две и да са от по-бързо приготвящите се, защото иначе кремвиршите се пукват в горещата вода, както се случи при мен. И още нещо за очички - аз използвах маслини. Тази рецепта е подходяща от възрастта, в която се престрашиш да дадеш готово, купешко месо , тип наденица, кремвирш, вурст или дори луканка. Във всичките индустриялно обработени меса има почти едни и също консерванти, овкусители, оцветители.
Ето така изглеждат сурови и надупчени. Слагат се във вряща вода за няколко минути. Истинска забава за детето, което участва. Личи си, кое е нейното, нали?
Ако искаш да са по-страшни, може и кетчуп да се сложи. Така може да са и добра украса за Хелоуин. Да не говорим, че за "злояди" деца са също добри -забава плюс храна. Тук можеш да намериш още препоръки за злоядите деца. 

Весело:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Какаови мъфини с боровинки (8+ месеца)

Това е една лесна и вкусна рецепта за дечица. Мъфините хем са какаови, хем не са шоколадови и тежки. Много добър избор за празници или гости...