Въпреки че есента дойде, ще ти покажа и една вечеря от лятото, която с няколко модификации може да бъде превърната и многосезонно ядене.
СЬОМГА, ПАСТА И ЗЕЛЕНЧУЦИ
Сьомгата е на пара с розмарин. Зеленчуците са: тиквички, чушка,моркови, гъби, лук, чесън и от един замразен пакет - грах, царевица, карфиол и моркови. Първо задушавам лука с пресните чушка и моркови. Добавям гъбите и тиквичките. Накрая и замразените. След като поомекнат, добавям чесън, риган и магданоз и изключвам котлона. Зеленчуците могат да варират и спрямо сезона и наличното в хладилника. Това, което не липсва при нас е морков, лук, чесън, чушка. Любими зеленчуци П.
И тъй като сьомгата беше изядена бързо, имаше и допълнително:) П. е на две години и един месец.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар